Adri Szépségstúdió kozmetika, kezelések

Mezoterápiás kezelés

Mezoterápia "Csőretöltött fegyver" a cellulit,a zsírpárnák és a bőröregedés ellen.

Új fejezet nyílt az idő és a zsírpárnák ellen folytatott harcban. Forradalmasítja az arc és testkezeléseket.
A módszer nem új legalább félévszázados múltra tekint vissza Franciaországban és az USA-ban. A mezoterápia koncentrált kozmetikai hatóanyagok, gyorsan mozgó, kis méretű tűvel történő bejuttatása a bőrbe és a bőr alatti szövetekbe. A keverékek orvosi tisztaságuak ( homeopátiás készítményekből, vitaminokból,ásványokból stb. állnak) melyek akkor tudják kifejteni hatásukat a legintenzívebben és tartósan, ha pontosan oda kerülnek, ahol a szervezetben a problémák kialakulnak.

Férfiak és hölgyek számára egyaránt végzek kezeléseket.

A kezelések teljesen személyre szólóak, orvosolható vele a tokán, a hason derékon, fenéken, combokon, térd vagy boka körül jelentkező tünetek.

A kezelés előnyei: azonnal látható és érezhető eredmény, télen és nyáron évszaktól függetlenül végezhető, ambuláns jelleg.

Bőrfiatalítás: életteli, üde, rugalmas és fiatalosan ragyogó bőr varázsolható arcon, nyakon, dekoltázson.
Az indikációs terület igen széles. Esztétikai oldalról közelítve az arcbőr kötőszövetének regenerálása, hialuronsavval, organikus szilíciummal, antioxidáns vitaminkomplexszel szabadgyök-megkötő, öregedésgátló, regenerációt fokozó infiltrálás a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás.

Amire figyelni kell:
- a kezelést követően 3 napon keresztül naponta 3 liter víz fogyasztása ajánlott
- a befecskendezett területet 6 órán belül víz ne érje
- pár napig ne sminkkeljük, kerüljük a szoláriumot és a szaunát is.


Bőrvasaló és hatóanyagcsapda

Hő hatására az erek kitágulnak, a véráramlás fokozódik, javul a sejtek tápanyagellátása és a salakanyagok elszállítása. A kezelés eredményeként a bőr kisimul. A felmelegítést követő lehűtés az érfalakra frissítő, a bőrre feszesítő hatással van. A meleg kezelés az anyagcsere élénkítésére az értágulat által, az öregedési folyamatok késleltetésére kiváló. A hideg kezelés arctisztítás után megnyugtatás. A bőrvasalás vizes bázisú vitaminokkal történő kezelés.

A kezelés menete: Felmelegszik a bőr 40°-ra, kitágulnak a pórusok, a hatóanyag egészen sejt szintig bejut, majd 18°-os hideggel lehűtjük és ez által a pórusok bezáródnak és bent marad a bőrben a hatóanyag.


Lymphobionie L-300 arckezelő készülék:

Az arc újjászületéséért...

Az arckezelési eredmények szembetűnőek, káprázatosak és hosszú távúak. A titkot hat különböző technika ideális kombinációja jelenti, amely egy különleges és teljes körű arckezelési rendszert képez.

A Lymphobiony L300 arckezelési rendszer hatás komponensei és hatóanyagai a mélyebb szövetrétegekben alapvető és hosszú távú élettani változásokat hoznak létre. Hatásuk nem csak a felszínen jelenik meg.

Az optimális hatás eléréséhez mindössze 3-4 kezelés elegendő!!!
Ezt követően negyedévente egy kezelés javasolható az eredmények folyamatos megőrzéséhez.

A hat kezelési módról bővebben: Folytatás »


4 in 1 machine ultraschall diamond microstrom dermabrasion készülék:

1./ Milyen kezelésekre alkalmas ez a készülék?

-  Ultrahang, mely ultrahangos rezgésekkel viszi be a hatóanyagot.
-  Mikrodermabrázió
-  Hidroábrázió
-  Bio iontoforézis

2./ Mi is az a Mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

A gyémántfejes mikrodermabráziós készülék a bőr felső hámrétegének eltávolítása mellett több kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást. A kezelés egyben egy vákumkezelés is. A bőr élettel telibbé és feszesebbé válik, mert fokozza a vér-és nyirokkeringést. A felszínre jutó új sejtecskék miatt lesz bőrünk újra sima és üde, mert a felső hámréteg eltávolításra kerül.
A kezelés eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.
Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.

3./ Mi is az a Hidroábrázió?

A bőrcsiszolás egyik új kíméletes fajtája a hidroábrázió. Ami egy fizikai eljáráson alapul, mely ultrahang segítségével a percenkénti körülbelül 30.000 rezgéssel szétporlasztja a vízcseppeket, majd az apró mikro-robbanások segítik eltávolítani az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket a bőr felszínéről. A kezelés nagyon kíméletes, ezért azoknak a vendégeknek ajánlott első sorban akiknek érzékeny bőrük van, illetve sokat szeretnek napozni, szoláriumba járni. Mivel vízzel történik a hámlasztás, így nincs mellékhatása és érzékenységet sem okoz.

4./ Mi is az a Bio iontoforézis ?

Az iontoforézis kezeléssel a bőr mélyebb szöveteit is el lehet érni, így a hagyományos módon kevésbé felszívódó hatóanyagokat könnyebben a bőrbe lehet juttatni.