Kozmetikai tetoválás, és 3D műszempilla

long-time-liner kozmetikai tetováló gép
long-time-liner kozmetikai tetoválások

Német precíziós technológiát képviselő géppel dolgozom, mely képes arra, amit ígér! Ezzel az eljárással biztonságban érezheted magad! A tartós sminket, vagyis a sminktetoválást azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik számára fontos, hogy mindig ápolt legyen a külsejük, illetve természetes hatású a sminkjük. Gondolunk itt arra is, hogy a mai, rohanó világban, gyakran, ha csak tíz perccel többet tölthetünk alvással reggelente, máris jobban indul a nap.

Miért válasszuk ezt a megoldást? A válasz egyszerű:
• Milyen kényelmes is reggel mosakodás után úgy a tükörbe nézni, hogy rendezett a szemöldökünk, ki van emelve a szemünk, esetleg még ajkaink is rózsásak.
• Sportolóknak, nagy utazóknak tökéletes megoldásként szolgál a rendezett, ápolt külső megtartására időnkénti nomád életvitelükben.
• Hány hölgy ismerősünk aggódik a strandszezonban és nem mer vízbe menni, mert smink nélkül kényelmetlenül érzi magát.
• Mindez fájdalom, vérzés és duzzadás mentesen!

3D műszempilla felrakás előtte és utána
3D műszempilla kép

A szintetikus Lash beLong pillát közvetlenül a vendég természetes szempilláihoz illeszkednek egy bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt féltartós ragasztó segítségével.

A Lash beLong pillák vasatgabb és hosszabb megjelenést biztosítanak a természetes szempilláknak.
A felhelyezés 1, 1,5 órát vesz igénybe. A folyamatot a Vendég természetes szempilláinak sminktől és olaj bázisú termékektől való teljes megtisztításával kell kezdeni.
A Vendég szemei a folyamat alatt csukva vannak.

A megfelelően felhelyezett és karbantartott Lash beLong pilla a természetes szempilla teljes lenövési ideje alatt - ez személyenként változó 4-8 hét - biztosan tapad. De pótlásra is van lehetőség, amit 3-4 hetente javasoljuk.

Kezelést követő 12 -24 órában a megfelelő tapadás érdekében kerülendő a szem mosása tisztítása, az úszás és mindenfajta szauna használata.
24 óra elteltével a tartósság érdekében javaslom az olajmentes sminklemosót.