Adri Szépségstúdió kozmetika, kezelések

Kedves Látogató!

Szeretném pár mondatban összefoglalni az Adri Szépségstúdió kozmetikában nyújtott szolgáltatásokat, kezeléseket.

Természetesen részletesen is megtalálhatók a leírások a lapomon itt lejjebb, vagy a a szolgáltatások oldalra kattintva.

A kezeléseket, és szolgáltatásokat 3fő csoportban mutatnám be:

1./ Különleges manuális, valamint alap kezelések:

- Különleges manuális kezelések:

- Hyamatrix Hyaluron Plasztika:      bővebben » - REIKI relaxációs energiaátvitel:    bővebben »

- Klasszikus alap kezelések, és a használt kozmetikumok:

- Kis és nagykezelések - szempilla, szemöldök festés - Arc és testgyantázás - Nappali és alkalmi sminkelés, háznál is - Használt kozmetikumok: Matis termékek:      bővebben »


2./ Ultramodern gépi kezelések:

- Mezoterápiás kezelés - Lymphobionie L-300 arckezelő - 4 az 1-ben ultrahang, micro- hidro bőrcsiszolás

Folytatás »

2./ Sminktetoválás, és szempilla dúsítás:

- Szemöldök tetoválás: szálazott, satírozott - Szempilla sürítés - Szem alsó, felső kontúr tetoválás - Száj kontúr, félsatír, teljes satír tetoválás - 3D műszempilla

Folytatás »


Hyamatrix Hyaluron Plasztika

A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.

A HYAMATRIX® készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX® injekciómentes kozmetikai kezeléseit és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.

Miben rejlik a titok?
A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsav-hiányt. A mátrix peptidekfelelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért "dolgoznak".

Tudnivalók:
A kezelés után 12 óráig ne mosson arcot!
Bár a kezelés hyaluronsavas plasztikai feltöltés helyett is alkalmazható - NEM VÁLTOZTATJA MEG az arc karakterét, nem puffasztja fel az arcot!
A kezelés és az otthoni készítmények nem alakítanak ki függőséget, a bőrt ösztönzik a regenrálódásra.

Hatása:
A Hyamatrix egyedi összetételének köszönhetően: leállítja a bőr öregedési folyamatait javítja a bőr színét kisimítja a ráncokat regenerálja a fáradt bőrt képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma kíméletes injekciómentes kezelést kínál nincs az orvosi beavatkozásokhoz hasonló idegblokkoló hatása hatékony megoldás 30 felett minden szépülni vágyó számára hosszú távú anti-aging és bőrfeszesítő hatással bír

Otthoni használatra
A HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

Az Adri Szépségstúdióban végzett kezeléseken kívül, otthoni használatra megvásárolhatók a HYAMATRIX® készítmények!!

hyamatrix kezelés bemutató kép

REIKI relaxációs energiaátvitel

A REIKI egy olyan olyan japán eredetű technika, mely a test, az elme és a lélek harmóniáját hivatott egyensúlyban tartani, annak mindennapos gyakorlásán keresztül, mely végül elvezet ahhoz az áhított boldogsághoz, megelégedéshez és kiegyensúlyozottsághoz, amire vágyunk a hétköznapokban.

A Vendég számára óriási élmény érzékelni, hogy hittől, elme működéstől függetlenül működik: forróság / bizsergő érzés az érintett területen, az ellazultság, álmosságba csúszó érzés, mely nagyon mély relaxált állapotba visz igen hamar.

A reiki nem csak a különbözö fizika tünetek kezelésére jó, hanem megelőzésére is kiváló.


Klasszikus alap kezelések

A klasszikus, vagy általános kezelésekre bővebben nem térnék ki, az oldal elején lévő felsorolás, illetve az árjegyzék menü tartalmazza a részleteket.
Kozmetikámban nem csak a hölgy Vendégeket várom, hanem az ápoltságra, fiatalos külsőre vágyó férfi Vendégeket is


Kezelésekhez használt kozmetikumok

Amit viszont szeretnék bemutatni bővebben, az az általam használt Matis márkanevű termékek családja. A kezelések minél nagyobb hatékonyságának eléréséhez, ezt a páratlan minöségű kozmetikumokat választottam munkám segítésére, melyek használatával látványos élményben lehet része a kedves Vendégnek! A MATIS egy francia márka, mely az egész világon elismerésnek örvend – már több mint 77 éve - a szépség szolgálatára használja a tudását. A Matis kiemelkedik a professzionális szépségipari környezetből, szépséget, harmóniát és biztonságot ad nekem és a Vendégeknek egyaránt!

A Matis kozmetikai termékeknek rendkívül széles a skálája. Az Adri Szépségstúdióban minden bőrtípusra a megfelelő arckezelési protokollt alkalmazom, melyhez az adott bőrtípusra a legtökéletesebb eredményt adó Matis kozmetikumok kerülnek felhasználásra.

Két példa a sok lehetőség közül:

AGE EXPERT - Intenzív feszesítő kezelés!
Maszkból és koncentrátumból álló professzionális kezelés – ez a hatóanyag kombináció alkalmazható az érett bőrök feszesítéséhez.

Fő hatóanyagok:

1./ Restrukturáló maszk:!

- KAPOR: új növényi kivonat, stimulálja az elasztin képződésében résztvevő enzimeket. - YAM : növényi hormonok, hidratálnak, táplálnak és védenek - FEKETERIBISZKE, SZŐLŐ MAG – NÖVÉNYI OLAJ: táplálja a bőrt. - ESSZENCIÁLIS JÁZMIN VIASZ: regeneráló hatású. - KARITÉ VAJ: táplálja és védi a bőrt.

2./ Simító koncentrátum:

- SZÓJA KIVONAT: fokozza a fibroblasztok aktivitását. - KÖTÖTT GLIKOLSAV: AHA-k segítségével végzett kémiai hámlasztás a bőr megújításának elősegítésére. Poliszacharidokkal kombinálva hidratáló hatású is. - ZAB CUKOR: felszíni, kozmetikai lifting hatás.

Eredmények: A bőr feszesebb, ragyogóbb és tónusosabb.

AKTÍV KAVIÁR - Kontúrjavító kezelés az arc, nyak és dekoltázs területére!
Innovatív termék gyöngy formában, mely folyamatosan adagolja a kezelés alatt a hatóanyagokat.

AKTÍV KAVIÁR MASK
Bio-cellulóz közeg, speciálisan hatóanyag bevitelre kifejlesztve – elősegíti a hatóanyagok (mint pl. kaviár)egyenletes eloszlatását.
Eredmények:
- A bőr revitalizált és ragyogó.
- Fiatalos megjelenés.
- A kezelés után láthatóan feltöltődik a bőr.
- Az 50 perces luxus kezelést követően a vendég tökéletes, természetes szépséggel távozhat.